FORGOT YOUR DETAILS?

Garantia produselor

  • Termenul de garantie pentru produsele cumparate de pe siteul www.mobilaedion.ro sau din magazinul de mobila Edion Decor este cuprins intre 24 luni pentru mobilier si canapele si 72 luni pentru anumite tipuri de saltele, valabil pentru Cumparator (Persoana Fizica). Pentru persoanele juridice termenul de garantie este de 12 luni .
  • In plus, perioada de garantie se prelungeste cu perioada in care produsul a stat in reparatie. Produsele oferite respecta prescriptiile prevazute in documentele tehnice normative in vigoare in Romania.
  • Clientul este de acord cu faptul ca produsele din materiale naturale precum: piele, lemn masiv, furnir din lemn masiv nu pot fi fabricate identic din punct de vedere al texturii, nuantelor de culoare pe diferite suprafete si a particularitatilor aparente pe material. Acestea nu sunt considerate defecte de calitate.
  • In cazul aparitiei unor eventuale defecte, cumparatorul va putea formula o reclamatie. Orice reclamatie, insotita de factura si certificatul de garantie, formulata de cumparator in termen conform prevederilor certificatului de garantie, se trimite pe mail la adresa depozit@mobilaedion.ro.
TOP