FORGOT YOUR DETAILS?

Covoare – confortul suprem al interiorului

Când te gândești la apartamentul tău ideal, cu siguranță ai în minte un set de mobilier elegant. Poate îți imaginezi și culoarea pereților sau chiar decorațiunile așezate pe mobilier. Și cum rămâne cu podeaua? Nici tu nu ar trebui să uiți de asta!
Nu-i poti lasa pe cei dragi sa sufere din cauza podelei reci – in astfel de situatii intra in actiune pufosul ei insusi, adica covorul stilat! Frumos și confortabil, te va face să uiți cu ușurință definitiv de frig. Din fericire, cele mai frumoase modele se găsesc în magazinul online MobilaEdion.

Care este cel mai bun covor pentru sufragerie?

Cum să alegi covorul potrivit pentru camera ta de zi? În primul rând, covorul ar trebui să se potrivească cu un anumit tip și culoare a podelei. O soluție contrastantă va fi o idee bună: dacă parchetul, gresia, dvs. sunt întunecate, este mai bine să alegeți un covor strălucitor. Iar dacă podeaua este într-o nuanță mai strălucitoare, un covor gri va fi perfect pentru el!
Al doilea lucru pe care trebuie să îl luați în considerare este, desigur, mobilierul. Spațiile neutre pline de mobilier minimalist păstrat într-o singură culoare vor beneficia fără îndoială foarte mult de prezența accesoriilor cu model. Prin urmare, într-o astfel de situație, alegeți un covor rotund acoperit cu motive îndrăznețe, de exemplu florale sau abstracte. Și dacă mobila este în centrul atenției? Atunci alegerea perfectă va fi un covor uniform care tonifică eficient decorul din jur.

Covoare moderne. Confort și ...?

Cel mai popular tip de covor este, fără îndoială, modelul cu fire scurte. Utilizatorii îl apreciază datorită aspectului său la modă și a capacității de a-l menține curat fără probleme. Este suficient sa treci suprafata covorului cu un aspirator, si sa il speli din cand in cand cu un sampon special pentru a te putea bucura de estetica in interior.
Cu toate acestea, dacă cauți ceva diferit, covorul shaggy merită atenția ta. Aceasta este o propunere care iese în evidență prin lâna sa densă și plină. Nu e de mirare că suprafața sa va fi extrem de plăcută pentru picioare! În plus, camera va deveni cu siguranță mai confortabilă și vizibil mai caldă.
Apreciezi soluțiile inspirate din natură? În acest caz, un covor boho își va găsi cu siguranță un loc în apartamentul tău definitiv. Indiferent că este un produs împletit din țesături naturale sau este un covor bej, prezența lui va umple camera cu o atmosferă plăcuta. Caracterul neutru al unui astfel de covor se va potrivi perfect nu numai cu decorul unui spațiu boho modern, ci și va adăuga o oarecare coerență unei întregi game de stiluri de design interior.

Covor de dormitor – pentru că casa ta este mai mult decât o sufragerie

Primele raze de soare îți cad ușor pe față. Ai deschis ochii și ai reușit! Te-ai trezit singur înainte de ceasul cu alarmă. Îți dai jos plapuma, în afara ferestrei păsările cântă vesele și... pui picioarele goale pe podeaua rece. Și toată magia a dispărut.
Cu siguranta este mai bine sa previi astfel de situatii mobiland dormitorul tau cu un covor moale si pufos. Acest element nu numai că vă va lega frumos și completa decorul, si mai presus de toate - vă va proteja de contactul cu podeaua rece neplăcută. În plus, va face ușor camera tăcută, făcând odihna de seară mult mai plăcută.

TOP